Menno is een Ossenaar van geboorte. Hij groeide op in een fijn gezin met een oudere broer en zus.

Simone leerde hij kennen op een vakantie in Italië en sinds 1997 mag hij zich Simone's echtgenote noemen. Hij is de trotst vader van hun twee jongens (1999 en 2001). Bijna ieder weekend staat hij langs het hockeyveld om ze aan te moedigen.

Menno was al van jongs af aan geïnteresseerd in auto's en heeft daar zijn opleiding op aangepast. Na de HAVO is hij naar de IVA gegaan, het instituut voor autobranche en management in Driebergen. Sinds 1993 werkt hij in de verkoop van bedrijfswagens. Tijdens zijn werk heeft hij HEAO-Ce afgerond, NIMA-a en NIMA-b en onlangs een opleiding Operationeel Management.

Eind 2016 kreeg hij te horen ernstig ziek te zijn, gelukkig is hij genezen. Door zo iets ernstigs ga je anders over het leven denken. Daarom besloot Menno begin 2019 meer tijd te besteden aan zijn gezondheid en aan zijn gezin. Hij focust zich nu meer op zijn hobby; het schrijven! Voor het blad RPM Magazine schrijft hij hobbymatig artikelen. 

Toen Simone begon met haar bedrijf 2T-Company, waar het de bekende LEGO dealer 2TTOYS onder valt, heeft Menno een websites gebouwd, de database, de SEO en de afhandeling van orders vanuit de website. Hij vindt er plezier in om websites te bouwen en heeft dit ook voor anderen gedaan. De vergoeding die hij er voor kreeg ging natuurlijk in de kas van de Stichting. Hoewel hij bewust niet in het bestuur zit van de stichting is hij er wel bij betrokken. Niet alleen voor de websitebouw maar ook als spreekbuis voor Simone en de andere leden van de Stichting. Je hoeft niet altijd op de voorgrond te staan om belangrijk te zijn.

 

Menno en Simone van Nuland - Hak
!

DOELSTELLING

"Het organiseren van (educatieve) uitstapjes voor gezinnen in welke vorm dan ook. Het op een positieve manier bijdragen aan de samenleving. Beiden uit de grond van ons hart"