"Soms kunnen mensen niet goed voor zichzelf zorgen of hun financiële zaken niet regelen. Bijvoorbeeld omdat zij dementerend zijn of psychiatrisch patiënt zijn. Of omdat zij een verslaving hebben. Om te voorkomen dat anderen hier misbruik van maken, kan de kantonrechter een curator, bewindvoerder of mentor benoemen. Deze persoon neemt financiële beslissingen voor de betrokkene of beslissingen over de zorg aan de betrokkene." (bron: website van de Rijksoverheid).

Mooi gezegd, maar wat houdt dat dan in? Simone is zogenaamde "Life Coach"en heeft daardoor ruime ervaring met het regelen van allerlei zaken voor anderen. Niet voor het geld, maar vanwege haar passie. En daar zit het verschil met andere bewindvoerders. Je leest wel eens dat mensen juist meer in de problemen komen door hun bewindvoerders. Dat zijn dan mensen die alleen voor het geld de zaken waarnemen van hun cliënten.

Niet bij Simone, natuurlijk is er een wettelijke vergoeding voor cliënten maar Simone regelt jouw zaken omdat ze je wil helpen. Niet voor het geld. Geld is niet Simone's drijfveer.... jou helpen wel!